SV Fides

Het XVIe bestuur

  1. Home
  2. /
  3. Over Ons
  4. /
  5. Het bestuur
  6. /
  7. Het XVIe bestuur

Het XVIe bestuur der Studenten Rechten Vereniging Fides.

Voorzitter: Hans Simons
Secretaris: Henriëtte Mombarg
Penningmeester: Sade Groenveld
Commissaris intern: Isabelle Gerrits
Commissaris extern: Huib Steenkamp

Hallo, 

Mijn naam is Hans Simons. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HBO-Rechten. Ik heb een half jaar in de activiteitencommissie gezeten en ben een half jaar de commissaris extern in bestuur 15 geweest. Ik ben enorm enthousiast om dit jaar de taak als voorzitter te vervullen. Dit betekent dat ik toezicht zal houden over het bestuur en de contacten voer met de HAN. Ik hoop er een geslaagd jaar van te maken.

Neem gerust contact met mij op:
Voorzitter@svfides.nl

11e74d05ab6848f99994eb731ff53332

Hey!

Mijn naam is Henriëtte Mombarg en ik zit in mijn tweede jaar van HBO- Rechten. Vorig jaar was ik de voorzitter van de reiscommissie, dit heb ik met veel plezier gedaan. Dit jaar mag ik de functie van secretaris vervullen binnen het bestuur. Ik zal mij bezighouden met de nieuwsbrief en lidmaatschappen. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en ik hoop jullie allemaal tegen te komen bij onze activiteiten!

Neem gerust contact met mij op:

Secretaris@svfides.nl

WhatsApp_Image_2022-10-10_at_4.32.32_PM

Hii! 

Mijn naam is Sade Groenveld. Ik zit nu in mijn tweede jaar van HBO-rechten en dit jaar mag ik het penningmeesterschap op mij nemen.  Dit jaar wordt mijn tweede jaar actief bij SV Fides. Vorig jaar was ik lid van de jaarboek- en reiscommissie. Na dit met veel plezier te hebben gedaan, wilde ik graag nog wat meer doen voor de vereniging. Vandaar dat ik met veel enthousiasme uitkijk naar dit jaar als penningmeester!
Als penningmeester ben ik voornamelijk bezig met de financiën. Mijn taken zijn onder andere het innen van de contributie, het beheren van de bankzaken, stuur of betaal ik facturen en houd ik de begroting bij.
Kom je mij ergens tegen, maak gerust een praatje!

Neem gerust contact met mij op:

Penningmeester@svfides.nl


59809a8022e54b9ba44896a8cdee7eac

Mijn naam is Isabelle Gerrits geboren en getogen in Nijmegen en komend jaar vervul ik de functie als commissaris intern in het 16e bestuur der SV Fides. Hiermee ben ik het aanspreekpunt voor de leden, verantwoordelijk voor de promotie en de informele communicatie.

Afgelopen jaar heb ik als secretaris in de reiscommissie gezeten en als algemeen lid in de jaarboekcommissie. Na afgelopen jaar actief te zijn geweest leek het mij leuk om mezelf uit te dagen en mij in te zetten voor het bestuur van deze prachtige vereniging.

Mochten jullie mij tegen komen op school of in de stad, kom dan vooral even langs mij voor een praatje!

Neem gerust contact met mij op:

Intern@svfides.nl

41e860d2fa134449be264a1c9167b9bc

Hallo,

Mijn naam is Huib Steenkamp en ik vervul binnen bestuur XVI de functie commissaris extern. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit. De afgelopen twee jaar heb ik me ingezet voor de vereniging door deel uitgemaakt te hebben van de feestcommissie. Nu mag ik deze mooie vereniging samen met mijn mede bestuursgenoten een stap verder brengen! Ik heb er zin in. Kom je mij een keer tegen als ik op de HAN ben of in de kroeg, spreek me aan! Ik vind het altijd gezellig om een praatje te maken.

Neem gerust contact met mij op:

Extern@svfides.nl

5ca4a9b625294a23938077f190f2e556
Shopping Cart
Scroll to Top